Biológiai alapismeretek

Posted by under Képzés

Bejelentett képzésünk elsősorban azoknak szól, akik szeretnének jelentkezni a 2023-ban induló 120 +35 órás Természetkapcsolat-facilitátor képzésünkre, viszont nem rendelkeznek középszintű biológia érettségivel.

Ugyanakkor az előző évek visszajelzései alapján akkor is érdemes jelentkezned, ha nem tervezed a folytatást, hiszen egy tudásbeli és szemléletbeli alapozást adhat.

Íme néhány visszajelzés korábbi résztvevőktől:

“Nagyon sok újat adott a képzés, mind tanítási módszerben, amit tudok majd én is alkalmazni, mind anyagismeretben. Jó volt látni, hogy egy ilyen hatalmas anyagból hogy lehet olyan összefüggéseket kiemelni, ami által nemcsak a részekre, de az egészre is lesz egy rálátásunk.”

“Bár mindegyik alkalom előre meghatározott tematikával rendelkezett, mégis egy olyan tanulási közeg alakult ki hétről hétre, amelyben a saját és a csoporttársak érdeklődése, motivációi, kérdései is nagyban alakították a tudástartalmakat. Számomra ez nagyon jelenidejűvé és személyessé tette az iskolai biosz órákról derengő ismereteket.”

“Leginkább az érzéseimet változtatta meg. Válogatás nélkül lettem nyitottabb mindarra, ami körülvesz, erősebb lett bennem az érdeklődő, kíváncsi odafordulás, a  másféleség megengedése… Öröm lett minden új ismeret, minden rácsodálkozás, hogy “jé, ennek ez a neve, és  ilyen,  és ezt tudja, ezeket a megoldásokat fejlesztette ki a létezésre”. “


A tízalkalmas, összesen 20 órás online képzés során elsősorban a rendszertani alapokról, a növényi illetve állati szervek, szervrendszerek működéséről, az evolúciós alapfogalmakról, a szerveződési szintekről lesz szó.

Munkaforma: online, csoportos és interaktív. (Minimum 8 fővel indul).

Időkeretek: 10 képzési hét 2022. november ….–2023. február ……. között, heti egyszer 90 perc, kedd reggelenként 8.00–9.30 között.

Ár: 2.000 Ft/tanóra, egy alkalom ára 4.000 Ft/90 perc. A tízhetes képzés teljes ára: 40.000 Ft.

Előjelentkezés: 2022. november ….-ig, ezen a felületen. Jelentkezésedet a teljes képzési díj (40.000 Ft) befizetésével és a kitöltött, aláírt felnőttképzési dokumentumok visszaküldésével tudod megerősíteni 2022. november…….-ig.

Megtekinthető felnőttképzési dokumentumok: általános képzői adatkezelési tájékoztatásáltalános képzői adatszolgáltatási tájékoztató, képzési tájékoztató. Az Általános Szerződési Feltételeket itt találod (amelyre a jelentkezők számára e-mailben elküldött felnőttképzési szerződés is hivatkozik).

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/000007.