Botanikai alapismeretek képzés

Posted by under Képzés

Bejelentett képzésünk elsősorban azoknak szól, akik szeretnének alapszinten eligazodni a növények világában.

Továbbá azoknak is ajánljuk, akik jelentkeznének a 2022-ben induló Természetkapcsolat-facilitátor képzésünkre, viszont nem rendelkeznek középszintű biológia érettségivel, és nem sikerült jelentkezniük a Biológiai alapismeretek képzésünkre.

A tízalkalmas, összesen 20 tanórás online képzés során elsősorban növényanatómiai és morfológiai, valamint rendszertani, fajismereti alapokat sajátítanak el a résztvevők, azzal a fókusszal, hogy a környezetükben élő növények között ismerősebben mozoghassanak.

Munkaformaonline, csoportos és interaktív. (Minimum 8 fővel indul).

Időkeretek: 10 képzési hét 2022. január….2022. március…. között, heti egyszer 90 perc, szerda esténként 19.00–20.30 között. Ezenkívül két opcionális terepi alkalmat is kínálunk Budapesten.

Ár: 2.000 Ft/tanóra, egy alkalom ára 4.000 Ft/90 perc. A tízhetes képzés teljes ára: 40.000 Ft.

Előjelentkezés: 2022. január ….-igezen a felületen. Jelentkezésedet a teljes képzési díj (40.000 Ft) befizetésével tudod megerősíteni január ….-ig.

Megtekinthető felnőttképzési dokumentumok: általános képzői adatkezelési tájékoztatásáltalános képzői adatszolgáltatási tájékoztató, képzési tájékoztató. Az Általános Szerződési Feltételeket itt találod (amelyre az emailben elküldött felnőttképzési szerződés is hivatkozik).