Természetkapcsolat-facilitátoraink bemutatkoznak: Lugosi Anna


Lugosi Anna vagyok, óvodapedagógus és mentálhigiénés szakember. Mese és művészetterápiás foglalkozásokat tartok kicsiknek és nagyoknak. Gyermekek és felnőttek gyászfeldolgozását kísérem.

Hálával gondolok vissza a természetfacilitátor képzés éveire. Az ismeretek, élmények és séták által a természet társam, kísérőm és vezetőm lett. Az a természetes közeg, ahol a Természetfelettivel is találkozhatom. A körülöttem lévő teljes világgal szorosabbá és élőbbé válik a kapcsolatom.

Szeretek sétára kísérni embereket, mert mindannyiszor élet származik belőle. A természet bölcs, gyengéd és hatalmas tanítómester. A csend által felerősödik a szava, mely titokzatosan egyedi és egyetemes utakra viszi a benne sétálót. Igazán örömteli mindezt átélni. Tudatosabb jelenlétre hív és képessé tesz a kapcsolódásra.

A csoportos sétáimat általában a Gödöllői-dombságban szoktam tartani vagy a környékbeli tavaknál. A klasszikus részvételi séták mellett, imasétákat is kísérek „természetesen természetfeletti” mottóval. Továbbá részvételi sétát művészetterápiás elemekkel: ezen a sétán alkotunk is, de semmilyen előképzettség vagy rajztudás nem szükséges hozzá.

Természetkapcsolat-facilitátor és Részvételi séta vezetőként természetesen örömmel veszem, ha kísérhetlek életed egy útszakaszán. Ha kapcsolódnál a programjaimhoz itt válogathatsz:

https://www.facebook.com/TermeszetesenMentalhigiene

https://gyaszfeldolgozasmodszer.hu/project/lugosi-anna/