Természetkapcsolat-facilitátoraink bemutatkoznak: Lugosi Anna

Posted by under Természetfacilitátorok és jelöltek

Lugosi Anna vagyok, óvodapedagógus és mentálhigiénés szakember. Mese és művészetterápiás foglalkozásokat tartok kicsiknek és nagyoknak. Gyermekek és felnőttek gyászfeldolgozását kísérem.

Hálával gondolok vissza a természetfacilitátor képzés éveire. Az ismeretek, élmények és séták által a természet társam, kísérőm és vezetőm lett. Az a természetes közeg, ahol a Természetfelettivel is találkozhatom. A körülöttem lévő teljes világgal szorosabbá és élőbbé válik a kapcsolatom.

Szeretek sétára kísérni embereket, mert mindannyiszor élet származik belőle. A természet bölcs, gyengéd és hatalmas tanítómester. A csend által felerősödik a szava, mely titokzatosan egyedi és egyetemes utakra viszi a benne sétálót. Igazán örömteli mindezt átélni. Tudatosabb jelenlétre hív és képessé tesz a kapcsolódásra.

A csoportos sétáimat általában a Gödöllői-dombságban szoktam tartani vagy a környékbeli tavaknál. A klasszikus részvételi séták mellett, imasétákat is kísérek „természetesen természetfeletti” mottóval. Továbbá részvételi sétát művészetterápiás elemekkel: ezen a sétán alkotunk is, de semmilyen előképzettség vagy rajztudás nem szükséges hozzá.

Természetkapcsolat-facilitátor és Részvételi séta vezetőként természetesen örömmel veszem, ha kísérhetlek életed egy útszakaszán. Ha kapcsolódnál a programjaimhoz itt válogathatsz:

https://www.facebook.com/TermeszetesenMentalhigiene

https://gyaszfeldolgozasmodszer.hu/project/lugosi-anna/