Visszajelzések a IV. Ökopszichológiai napokról

Posted by under IV. Ökopszichológiai Napok

“Tetszett, hogy az időkeretet tartottuk, de mégsem volt túlvezényelt az esemény.”

“A programok, workshopok mindegyike tökéletes összhangban volt az ökopszichológia elméletével és annak üzenetével. A kapcsolódást és az újrakapcsolódást zsigeri szinten sikerült megélnem mindegyik alkalom során.”“Remekül összeválogatott programsorozatot sikerült megszerveznetek, köszönöm az élményt.”


Ökopszichológiai klub

“A színház nagyon feldobta, élővé tette a beszélgetést, ami amúgy tud fárasztó lenni nézőként. Jó felvezetés volt a hétvégéhez, és a személyes élmények színesítették a szakmai témát. Tetszett, hogy volt benne agy is, érzés is.”


Előadások

Kicsit több időt kéne hagyni rá, mert érdekesek a témák.


Műhelyek

“Nagyon jó ötlet volt elhozni a konferenciára az állatterápiát. Rég szerettem volna már kipróbálni, felejthetetlen élmény számomra.”

“A kutyás foglalkozás zseniális volt. Örülök, hogy részese voltam.”

“Nagyon kevés dolgot tudtam eddig a növényekről. A Kinga műhelye segít majd abban, hogy nyitott szemmel járjak a természetben, hallgassam a növények “zsizsegését”. Különdíjat érdemel az, ahogyan a gyermekekkel foglalkozott, ahogyan felkeltette az érdeklődésüket.”

“Erdőfürdő: nagyon jól esett, tetszett a tudatos helyválasztás, és az is, hogy kapott az agyunk is infót (pl. bálványfa), és a lelkünk, érzékeink szabadjára engedtük. Élveztem. A csend nagyon fontos volt. Az instrukciókat értettem, az időjelzésnél lehet hangosabb a gong, de részemről működött. Megosztókör is jó ötlet, és nem volt erőltetett.”

“A land art műhely fantasztikus volt. A szabadság érzése töltött el és az öröm, hogy művészek lehetünk a természet segítségével.”


Ökopszichológiai színház

“Élveztem, meghatott, összehozta a társaságot, és segített oldani, megosztani sok érzést. Feltöltött.”

“Katartikus élmény ismét. Sok nevetés, öröm, felszabadulás, sírás – érzelmek sokszínű megélése. Ez volt nekem a záróesemény.”


Hrubi Viktória beszámolója

Bolla Anita cikke a rendezvényről az Ecolife Magazinban, valamint interjú Dr. Gálhidy Lászlóval a konferencia egyik szünetében: 1. rész, 2. rész.


További információk a IV. Ökopszichológiai napokról.