Mindennapi ökopszichológia műhely

  • Post author:
  • Post category:Program

Egy olyan műhelymunkára hívlak, amely egyszerre segíti a körülöttünk létező világ más nézőpontból való megtapasztalását, és a saját életedre való új szemszögű rátekintést! 


A Mindennapi ökopszichológiai műhelysorozat műfajában egyedülálló módon a természettapasztalat és önismeret szerves összefonódásával dolgozik. Biológusként és pszichológusként már egy évtizede dolgozom az ökopszichológia területén, ahol a természettudományok és a pszichológia összetalálkoznak és szerves egységet alkotnak.

A műhelysorozatban a 2022. augusztusában megjelent, azonos című könyvem gyakorlatait dolgozzuk fel a csoporttal közösen, interaktív formában. A műhely témáiról s a könyv fejezeteiről itt olvashatsz a képekre kattintva.


Jelentkezem

A könyv tele van kisebb-nagyobb gyakorlatokkal, amelyek – ha elmélyülsz bennük – nagyon sok hozadékkal bírhatnak: felismerésekkel, élményekkel, új nézőpontokkal. 

Ha szeretnél dedikált időt szánni a nézőpontváltás és finomhangolás művészetére, másokkal közösen kipróbálni a könyvben szereplő gyakorlatokat (sőt, néhány olyat is, amely ott nem szerepel), akkor ez a műhely neked szól!

A saját életteredből bejelentkezve (ennek jelentősége lesz néhány gyakorlatnál) tudsz csoportban dolgozva reflektálni, gondolatokat, élményeket megosztani egy olyan közegben, ahol mindannyian ugyanazért vagyunk jelen: hogy kilépjünk a szögletes, darabos, lapos, felszínes, életidegen folyamatokból, és közelebb kerüljünk azokhoz a megéléseinkhez, amelyek a természet többi részével kapcsolnak össze bennünket.

Ha olvasod a könyvet, talán te is magadra ismersz benne: ezekben a szösszenetnyi szünetekben, finomhangolt megélésekben, amelyeken általában átrobogunk, holott ezekben rejlik az élet finomsága.

Gyere, tarts velünk. 


Keretek:

A teljes Mindennapi ökopszichológia online műhelysorozat 3 alkalomból áll.

Van lehetőséged a teljes folyamatra jelentkezni kedvezményesen, vagy jelentkezhetsz csak egy-két alkalomra is.

Időpontok: (tervezés alatt)

Jelentkezés:

– …-ig tudsz regisztrálni ezen a felületen a teljes folyamatra.
– Amennyiben csak egy-egy alkalomra jönnél, úgy legkésőbb az adott hét … reggelig tudsz regisztrálni a jelentkezési felület kitöltésével és a részvételi díj befizetésével (a résztvevői létszám alapján a jelentkezés korábban is zárulhat).

Részvételi díjak:

– A teljes műhelysorozat ára 27.000 Ft.
[A természetkapcsolat-facilitátoraink kedvezményesen (21.000 Ft/ műhelysorozat) jelentkezhetnek.]

– Egy önálló alkalom ára 11.000 Ft.


Jelentkezem