Ökopszichológiai előadások egyetemeken


Az ELTE Ember–Környezet Tranzakció Intézete által 2021-ben indított környezetvédelmi szakpszichológus szakképzésben velünk is találkozhattok 2 ökopszichológiai témájú tárgy keretén belül. További információk a képzésről.

További előadások, amelyeket vendégelőadóként tartottunk:

– 2021. november 16., Semmelweis Egyetem EKT, Eduvital előadások:  A globális környezeti válság mint lelki válság.

– 2020. május 22, Óbudai Egyetem, Környezetmérnöki és Természettudományi Intézet: Bevezetés az ökopszichológiába.

– 2020. február 17, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Épületszerkezettani Tanszék: Ökopszichológia – a létmódváltás pszichológiája.

– 2019. április 30, Budapest, az ELTE, Növényrendszertani, Ökológiai és Elméleti Biológiai Tanszékén, az Ökológus TEA keretében – előadás: Ökopszichológia – egy híd a természettudományok és a humántudományok között.

– 2018. május 3, Szegedi Tudományegyetem, Ökológiai Tanszék, A természetvédelem és környezetvédelem aktuális kérdései az ökopszichológia tükrében.

– 2018. április 17, Budapest, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Szociál- és Szervezetpszichológia Tanszék: Bevezetés az ökopszichológiába

– 2016. szeptember 30, Budapest, Szent István Egyetem, Tájvédelmi és Rehabilitációs Tanszék. Kutatók éjszakája: Életösszefüggések. Hogyan nézzünk, hogy lássunk? – előadás és gyakorlat (dr. Illyés Zsuzsanna, Molnos Zselyke).