Műhely és klub


Műhelysorozatok

2015-ben indult az  Ökopszichológia Műhelysorozat a SzatyorboltbanA sorozat első részében az Ökopszichológia-alapkönyv témáit vettük végig. A fókusztémát előadás, megbeszélés, illetve élménymegosztások formájában dolgoztuk fel. A folyamatot Donáth Attila szupervizor, coach facilitálta.

2017. februárjától, a műhelysorozat második részében olyan gyakorlati területeket jártunk körül, amelyekről feltételeztük, hogy magukban hordozhatják az ökopszichológiai szemléletet. Ezek facilitált beszélgetések voltak az adott terület képviselőjével, a fókuszban a tapasztalatok megosztása, inspirációk, együttműködés, alkotás, kapcsolódás és az innováció-centrikusság állt.

A korábbi alkalmakról itt olvashatsz.


Klubsorozat

Hogyan függ össze egyéni jóllétünk a természet, a bolygó jóllétével? Hogyan betegít meg mindkét irányban az elidegenedés, és mit jelent ez? Milyen egyéni és közösségi útjai vannak a megszakadt kapcsolatok helyreállításának, s miért megkerülhetetlen lépés ez a harmónia helyreállításában? Milyen hozzáadott szempontokat kínál az ökológia a pszichológiának és viszont?

Az Ökopszichológiai Intézet által negyedévente megszervezett klubsorozatban ezeket a témákat járjuk körül meghívott vendégeinkkel, akik egy-egy integráló szakterület képviselői. Az esemény házigazdái Molnos Zselyke ökopszichológus és a folyamatot facilitáló Donáth Attila szupervizor és coach.

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Andrássy út 98, Bojtorján terem. Idősáv: 17.30-19.30. Az esemény regisztrációhoz kötött, jelentkezni a molnos.zselyke@ecopsychology.hu email címen lehet. Belépő: 2500 Ft.

A következő alkalmak időpontjai:

A korábbi alkalmakat itt találod.