Klubsorozat


A következő alkalmak időpontjai:

  • – 2018. június 7. Meghívott vendégünk: Dr. Oborny Beáta elméleti biológus, az ELTE Biológiai Intézetének tanára.
  • – 2018. szeptember 20.
  • – 2018. december 6.

Az esemény regisztrációhoz kötött, jelentkezni a molnos.zselyke@ecopsychology.hu email címen lehet. Belépő: 2500 Ft.


Korábbi alkalmak:

2018. március 8-án Dr. Kalóczkai Andrea meseterapeutával, neurológus szakorvossal és pszichoterapeutával beszélgettünk a mesék és természet kapcsolatáról, illetve a meseterápiáról: “A mesék, ahogy álmaink is, megérintik a tudattalant, belemerítkeznek, majd ismét a tudatos felszínre hoznak minket. Mivel a természetközelben élők hozták létre őket, a mesék erős kapcsolatot mutatnak a természettel, környezetünkkel, és a világban akár valóságos, akár elképzelt teremtményekkel engedik meg a találkozást. ”  Facebook esemény


2017. december 14-én Kardos Edina, klinikai szakpszichológussal, lovas pszichoterapeutával beszélgettünk lovakról, kutyákról, pszichoterápiáról és mindezek ötvözetéről: az állat asszisztált pszichoterápiáról: Fb esemény.


Klubsorozatunk negyedik részének (szeptember 7.) meghívott vendége Geréb Gábor volt, aki hónapokat töltött az Antarktiszon, a British Antarctic Survey elektromérnökeként. A beszélgetés során a hetedik kontinensen szerzett tapasztalatairól, benyomásairól, élményeiről kérdeztük, mindezt átszűrve az ökopszichológia szemléletén.  A Facebook eseményt itt találod.


Az Ökopszichológiai Intézet által szervezett klubsorozat harmadik részében, június 15-én Vicsek Andrással, a Maven 7  kutatási igazgatójával beszélgettünk hálózatkutatásról, szervezeti hálózatelemzésről és mindezeknek az ökopszichológiával való kapcsolódási pontjairól. Az eseményt itt találod.


A második klubalkalom (2016. december 8) meghívott vendége dr. Illyés Zsuzsanna tájépítész volt.

https://www.facebook.com/events/1830876720464901/


Az első klubalkalom (2016. szeptember 15.) meghívott vendége dr. Buda László orvos és pszichoterapeuta volt, akivel a szomatodráma és az ökopszichológia kapcsolódási pontjairól beszélgettünk.

https://www.facebook.com/events/1761348334122445/