Egyéni részvételi séta

Posted by under Program
Az őszi erdő számos lehetőséget tartogat a részvételi séták szempontjából is! A csoportos alkalmakon túl lehetőséged van személyre szabott módon is elmélyülni a részvételi séták élményvilágában.
Az Ökopszichológiai Intézet által kidolgozott részvételi sétákat olyan biológus és pszichológus szakember tartja, aki a résztvevőket az adott terület élőlényeivel, hálózataival, folyamataival való, érzékszerveiken keresztüli élményszintű találkozásban, rendszerbe ágyazottságunk felismerésében és megélésében segíti.
Az erdei részvételi séták voltaképpen ökopszichológiai szemléletű erdőfürdők, ahol a hagyományos, japán erdőfürdő célján (a rekreáción) túl fontos szemponttá válik az erdőhöz való – tudáson és élményen keresztüli – kapcsolódás.
  • Mit adhat számodra egy egyéni részvételi séta?

Azon túl, hogy a természet segít ellazulni, feltöltődni, a részvételi séta során a saját belső igényedre hallgatva tudsz kapcsolódni a természet többi részéhez – az érzékszerveiden és a szakmai információkon keresztül. Ez olyan felismerésekhez, érzésekhez, gondolatokhoz, megérkezésekhez vezethet, amelyek segítenek téged a természetbe ágyazottságod (ismételt) megtapasztalásában, amely egyfajta irányjelzőként működik a paradigmaváltás rögös útján.
  • Ennek érdekében választhatsz egyszeri alkalmat vagy 3-4 alkalomból álló folyamatot.

  • Helyszín: Budapest (Normafa)
  • Időpontok: hétfő délelőttök vagy délutánok (előzetes egyeztetés alapján!)
  • Részvételi díj: 8000 Ft/alkalom, egyetemistáknak: 5000 Ft/alkalom

Jelentkezni a következő email címre írva tudsz: molnos.zselyke@ecopsychology.hu

#ökopszichológia #részvételi_séták